skip to Main Content

De lekkerste lunch eet je bij The Fuzz in Nijmegen

Ben je op zoek naar een plek om goed te lunchen in Nijmegen? Bij The Fuzz zit je dan helemaal goed! Je kan ons midden in het centrum van het mooie Nijmegen vinden. Een betere locatie is er dus niet. Of je nou buiten op het terras of binnen plaatsneemt, je zit sowieso goed. Door de huiskamer sfeer en het altijd vrolijke personeel zal jij je zonder twijfel op je gemak voelen tijdens het lunchen bij The Fuzz in Nijmegen.

Voor iedereen wat lekkers

Brood of salade, we hebben het allemaal tijdens de lunch bij The Fuzz in Nijmegen. Wist je dat je sommige gerechtjes bij ons zelfs als een salade óf een broodje kan bestellen? De keuze is aan jou. Ook hebben we een aantal wisselgerechten. Kom eens bij ons binnen en kijk op het krijtbord om te ontdekken wat het vandaag is. Mocht je geen grote trek hebben, liggen er ook nog meerdere snacks voor je klaar.

lunchen Nijmegen

Lunchen met producten uit Nijmegen

Wij werken samen met verschillende ondernemers uit Nijmegen om jou een heerlijke lunch te verzorgen. Zo wordt onze kaas die op de borrelplank te vinden is verzorgd door Kaashandel de Wit. Maandelijks zoeken zij een nieuwe smakelijke kaas voor ons uit. Onze meergranenbroden worden speciaal voor ons gebakken (en op de bakfiets gebracht) door brood op de plank.

Een drankje hoort er ook bij

Lunchen doe je natuurlijk onder het genot van een drankje. Daarom is het zo fijn dat je bij ons op het menu keuze hebt uit genoeg verschillende drankjes. Zo kan je bij The Fuzz in Nijmegen lunchen met alles erop en eraan. Dus, ben je in Nijmegen op zoek naar het leukste plekje om te lunchen, dan moet je bij The Fuzz zijn.

Tot ziens bij The Fuzz in Nijmegen

Wij zijn elke dag geopend en hopen jou snel te zien verschijnen om lekker te lunchen bij The Fuzz in Nijmegen. Ons personeel staat voor je klaar om er een onvergetelijke dag van te maken. Heb je vragen? Stuur gerust een mailtje naar info@thefuzz-nijmegen.nl of bel naar 024 203 62 56. We zien je snel bij The Fuzz!

Back To Top