skip to Main Content

Koffie drinken doe je bij The Fuzz in Nijmegen

Ben je op zoek naar de perfecte plek om koffie te drinken in Nijmegen? Dan ben je bij de Fuzz op het juiste adres. Met uitzicht over het Faberplein kan je genieten van vele verschillende soorten koffie. Van een espresso tot een cappuccino, we hebben het allemaal. Met liefde gemaakt, en dat proef je. Bij The Fuzz kan je de lekkerste koffie drinken van Nijmegen.

De koffie staat al klaar!

Na een dagje struinen door het centrum van Nijmegen, krijg je natuurlijk zin om een goede kop koffie te drinken. Dan moet je The Fuzz echt een keer proberen. Midden in het centrum, dus lekker makkelijk te bereiken, ook met het openbaar vervoer. Kan je daarna lekker blijven hangen voor een stevige borrel.

Zin om te snacken bij de koffie?

Dat is begrijpelijk! Als je koffie komt drinken bij The Fuzz in Nijmegen, hoort daar natuurlijk ook iets lekkers te eten bij. Gelukkig hebben we dat! Probeer bijvoorbeeld een keer onze Kokosmakronen of de Frozen cashew-maple taart. Heb je meer trek dan dat? Ga dan voor een van onze lunch gerechten. Je moet natuurlijk geen honger krijgen als je koffie komt drinken bij The Fuzz in Nijmegen.

koffie drinken nijmegen

Liever iets anders te drinken?

We hebben natuurlijk niet alleen maar koffie. Dus, mocht je nou geen zin hebben om koffie te drinken, maar wel zin in een drankje bij The Fuzz in Nijmegen? Dan ben je ook van harte welkom om een van de andere drankjes op ons menu uit te proberen. We hebben genoeg; van fris tot een biertje en van een kop thee tot een wijntje. Neem een kijkje online voor ons complete aanbod of loop gewoon een keer binnen.

Tot ziens bij The Fuzz in Nijmegen

Wij zijn elke dag geopend en hopen jou snel te zien verschijnen bij The Fuzz in Nijmegen om zo’n heerlijke kop koffie te drinken. Ons personeel staat voor je klaar om er een onvergetelijke dag van te maken. Heb je vragen? Stuur gerust een mailtje naar info@thefuzz-nijmegen.nl of bel naar 024 203 62 56. We zien je snel bij The Fuzz!

Back To Top