skip to Main Content

Borrelen bij The Fuzz in Nijmegen

Op zoek naar een leuke plek om te borrelen in Nijmegen? Bij The Fuzz aan de Van Broeckhuysenstraat ben je aan het juiste adres! Hier kan je heerlijk over het mooie Faberplein uitkijken onder het genot van een drankje en hapje. Neem plaats op ons terras of kom lekker binnen zitten. Met de huiselijke sfeer en ons vriendelijke personeel zal je je ongetwijfeld op je plek voelen. Kortom, de perfecte plek om te borrelen in Nijmegen.

borrelen Nijmegen

Kom snel ons ruime aanbod aan dranken uitproberen

Koffie, een biertje of toch iets sterkers? Het maakt niet uit waar je zin in hebt, bij The Fuzz hebben we voor iedereen wat wils! Probeer eens een van onze speciale koffies of Fuzz’ Cocktail. Bij The Fuzz in Nijmegen hebben we voor elke borrel iets lekkers. Advies nodig? Onze medewerkers helpen je graag met het maken van een keuze! Zo kan je optimaal genieten van het borrelen bij The Fuzz in Nijmegen.

Lunch, een tussendoortje of borrelen bij The Fuzz in Nijmegen

Voor iets te eten zit je bij The Fuzz ook op de goede plek. Hier heb je genoeg keuze uit hapjes voor bij de koffie, maar ook een heerlijke lunch of een borrelhap zijn bij ons te verkrijgen. Kies bijvoorbeeld een stuk Carrotcake of een portie Nachos om the delen. Neem een kijkje op de menukaart voor een volledig overzicht van ons aanbod. Of loop gewoon een keer binnen, dan kan je meteen plaatsnemen voor een borrel bij de leukste zaak van Nijmegen.

Tot ziens bij The Fuzz in Nijmegen

Wij zijn elke dag geopend en hopen jou snel te zien verschijnen bij The Fuzz in Nijmegen voor een heerlijke borrel. Ons personeel staat voor je klaar om er een onvergetelijke dag van te maken. Heb je vragen? Stuur gerust een mailtje naar info@thefuzz-nijmegen.nl of bel naar 024 203 62 56. We zien je snel bij The Fuzz!

Back To Top